Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter!!

Del Mar Dogs - Foder Guide!

Vad ska jag ge min hund? Hur gör jag om jag vill byta foder? Hur vet jag att min hund äter rätt foder?
Vilka foder kan jag beställa på Del Mar Dogs? 

Här hittar du alla svaren du behöver!


Happy Dog

Förstklassigt foder tillverkat i Tyskland av endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Utan tillsatser, färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel.  Skonsam tillagning i Thermostufenmix® 

Essential Foods

Danskt företag som tillverkar foder enligt (BOF) principen, Behavioural Optimizing Food står för att återskapa hundens naturliga kost. 

Dr.Clauder's

Dr.Clauder´s Premium hundfoder har ett anpassat sortiment för alla hundar, i alla raser och i alla åldrar.
Singel proteinkälla - 100% rent kött - Glycerinfritt - Lifecycle serie - Sensitive - Hyposensitive - VeterinärfoderVILKA VARUMÄRKEN JOBBAR VI MED?HAPPY DOG

Happy Dogs foder står för hälsosam hundkost av bästa kvalitet ”Made in Germany”. 


TORRFODER

Deras premium-hundfoder är särskilt balanserat, lättsmält och rikt på högkvalitativa animaliska proteiner. Tack vare deras naturliga näringskoncept innehåller inga fodersorter några konstgjorda färgämnen, smakämnen, konserveringsmedel eller tillsatt socker. 

VÅTFODER

I Happy Dog's våtfoder används endast värdefullt kött eller fisk med vitaminrika och essentiella slaktbiprodukter från endast en djurart. De är därför särskilt lämpliga för hundar med foderintoleranser eller som ett praktiskt alternativ till BARF. 100% animaliskt protein – utan spannmål, soja och tillsatt socker. Alltid med extra mycket essentiella vitaminer, mineraler och spårämnen.

Högkvalitativa Ingredienser

Naturligt & Hälsosamt 
Över 50års Erfarenhet

Hur Byter Jag Foder Rätt?

Dag 1-2 = 25% av det nya fodret, 75% av det gamla fodret

Dag 3-4 = 50% av det nya fodret, 50% av det gamla fodret 

Dag 5-6 = 75% av det nya fodret, 25% av det gamla fodret

Dag 7 = 100% av det nya fodret 


För känsliga gourmeter med särskilt höga krav: 

Super-premium-hundfoder som är baserat på exklusiva och utsökta ingredienser från hela världen. 


Tack vare de gluten- och/eller spannmålsfria recepten är Sensible-sorterna även idealiska för näringskänsliga hundar. De erbjuder också riktade lösningar för en behovsbaserad kost för krävande hundar. Valpfoder

Puppy

- Fit & Vital

- Sensible  

- Sensible Mini 

Junior 

- Fit & Vital 

- Kyckling, Lax & Potatis

- Lamm & RisEssential Foods


"Vårt uppdrag är att göra skillnad och hjälpa hunden att få ett hälsosammare och bättre liv genom sina matvanor. Detta är något som engagerar oss och därför producerar vi inte hundmat, vi producerar måltider."


På ESSENTIAL FOODS är din hunds välbefinnande i fokus. Med tiden har vi fått en mycket unik kunskap och erfarenhet i förhållande till vad hundens mat behöver innehålla för att få ut det mesta möjliga av livet.

by Essential Foods

Torrfoder & Våtfoder

Vi producerar inte hundmat; vi producerar måltider. Måltider packade med näring som håller hundens blodsocker stabilt och endast innehåller ingredienser som gynnar och stärker din bästa väns hälsa. Näring är viktigt för hundens övergripande välbefinnande.

Snacks & Delights

Välj mellan Essential Foods lyxiga och breda linje av godbitar! Ben, delights, crackers och godis.

Alla tillverkade med noga utvalda ingredienser utav högsta kvalitet.Rolled Delights

Mobility Blend & Omega 3 Oil 

ESSENTIAL the BEGINNING - Valpfoder

Måltiden är spannmålsfri och följer BOF-principen.

Dr.Clauder's

Dr.Clauder´s Premium hundfoder har ett anpassat sortiment för alla hundar, i alla raser och i alla åldrar.

Endast en proteinkälla - 100% rent kött - Glycerinfritt - Lifecycle serie - Sensitive - Hyposensitive - Veterinärfoder


Varje djur är unikt. Det är inte bara deras karaktär som gör hundar och katter fantastiska - deras behov är också individuella. 

Detta är precis vad Dr.Clauder har tagit till sig i en lång tradition och med decennier av expertis inom produktion av ansvarsfull, högkvalitativt husdjursfoder och kosttillskott.

Singel Protein
1 Protein källa 

100% Spårbart Kött
Inga derivater

IFS Cerifierat
Godkänt för människa

Spannmålsfritt
Inga utfyllnads ingredienserSortiment

TORRFODER

  • 1 PROTEIN KÄLLA
  • 100 % RENT SPÅRBART PROTEIN (INGA DERIVATER)
  • SPANNMÅLSFRITT
  • TESTAT OCH GODKÄNT AV VETERINÄRER
  • IFS CERIFIERAT TESTAT OCH GODKÄNT FÖR MÄNNISKA

VÅTFODER

Noga utvalt premium kött 
Det höga halten rent kött ger en naturlig köttsmak som alla hundar älskar, även den mest kräsna hunden. Dr. Clauder’s Selected Meat tillverkas utan konstgjorda tillsatser. Tillsatt naturliga sojaproteiner. Kontrollerat vitamin- och mineralinnehåll säkerställer en optimal diet med allt som din hund behöver för en aktiv vardag. Våtfoder finns för Hud & Päls - Mage & Tarm - Immunförsvar - Förebyggande.
Hundens Favorit!

Beauty & Care

Ge din hund den bästa hygienvården med naturliga produkter utan konstgjorda tillsatser.

Tandhälsa - Ögon - Öron - Tassar

Mobil & Fit 

Pro Joint & Active-serien innehåller produkter som tillsammans med det kompletta fodret förhindrar, underhåller och förbättrar funktionerna i lederna och skelettet. Extra kalcium stärker också benstrukturen och ger näringar till leder, muskelfästningar och tänder.

Hud & Päls

Pro Hair & Skin-serien hittar du kvalitetsprodukter som innehåller vad som krävs för att din hund ska få tillbaka en blank och underbar päls och frisk hud. Serien innehåller granulater och pulver speciellt gjorda för att förbättra naturliga färger och oljor som är rika på omega-fettsyror som säkerställer en frisk hud och päls.

                   HYPOSENSITIVE
Dr. Clauder’s Hyposensitive foder är speciellt utformad för hundar med foder känslighet och brist på aptit. 

• Mono protein – protein från en källa
• Helt kornfri, glutenfri
• Skyddar mot osmältbart protein
• Reglerar matsmältningen
• Balanserat protein-energi-förhållande
• Hälsosam hud och glansig päls

TRANIEE & SNACKS

100% socker och glycerinfritt! Dr. Clauder`s Trainee snacks innehåller bara 100% rent kött. Perfekta bitar  för träningen! Ångtorkad för att bevara den naturliga köttsmaken som hundar gillar. Innehåller FOS. Inget tillsatt färg eller konserveringsmedel. 100% naturliga snacks.

                 MOR & VALPAR 

Med över 50 års erfarenhet vet 
Dr. Clauder väl vad valparna och valparnas mor behöver. Alla produkter är noggrant sammansatta och baserade på de bästa råvarorna. Kosttillskott som ger mamman nödvändig extra energi, de torr foder valpen behöver de första veckorna efter avvänjning, kosttillskott och / eller ersättning för mjölken.

                    SENSIBLE

Många hundar lider av allergikänslighet för olika foder. Därför har vi Sensible serien som hjälper till att minska denna risk. Helt utan konstgjord färg, smak, konserveringsmedel och inget sojaprotein.

100% kvalitet i alla led garanterar bästa hund näring.


IMMUNFÖRSVAR

Hundens matsmältning är ett komplicerat sofistikerat system där varje enskilt problem försvagar helheten. En hund som inte får allt den behöver har ett försvagat immunförsvar, vilket innebär att den lätt får sjukdomar.