1. Godkännande av köpvillkor

Det är samtliga kunders eget ansvar att läsa igenom och godkänna DEL MAR´s köpvillkor i samband med en beställning via webshop, email eller telefon.

2. Bolagsinformation

DEL MAR DOG SHOP. ägs och drivs av STARFIRE Canine Care Line Sweden AB. Bolaget innehar F-skattsedel. VAT-nr: SE556897-3514

3. Åldersgräns

För att handla på DELMARDOGS.se krävs att du är 18 år, om du är yngre än 18 år krävs målsmans godkännande.

4. Priser & order.

Samtliga priser anges inkl. moms (25%)
Minsta ordervärde är 250:-
Till dess att betalning är fullgjord är varan/varorna DEL MAR DOG´s egendom.

5. Frakt & leverans

DEL MAR DOGS anlitar DHL för samtliga sändningar inom Sverige.
Vår ambition är att kunna Leverera din vara inom 1-3 arbetsdagar.
Vid hög belastning kan det ta något längre tid men vi lovar att göra vårt yttersta för att minimera leveranstiden.
Vi skickar paket till hela Världen!
Vid leverans till land som ej ingår i EU tillkommer eventuell tullavgift & moms. Kontakta tullen i ditt land alternativt besök www.tullverket.se för mer information

6. Betalningsalternativ

DEL MAR DOGS. är godkänd som kreditpartner av: Klarna, PayPal & UC. Vi tillhandahåller flera betallösningar via Klarna AB,  samt via PayPal.
Det innefattar kortbetalning, faktura, kontofaktura, delbetalning samt internetbank via Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB.
När du godkänner DEL MAR DOGS köpvillkor och betalar med Klarna Checkout, godkänner du även Klarna AB´s villkor.
Deras aktuella villkor hittar du på https://klarna.com/sv/villkor.
Vid köp från övriga delar av Europa gäller betalning med Paypal.

7. Skadad vara/saknad försändelse.

När du som kund hämtat din vara är det av stor vikt att omgående se över både emballage samt produkt. Om emballaget är skadat skall du anmäla det till det aktuella utlämningsstället oavsett om varan är skadad eller ej. Det kan vara så att kunden senare upptäcker en transport relaterad skada och då är det för sent att anmäla detta.
Gällande själva varan så är det viktigt att du direkt meddelar DEL MAR DOGS via mail (ange ordernummer) så att vi kan påbörja hanteringen av ärendet. Det är viktigt att spara eventuellt dokument som erhålls på att godset är skadat om så är fallet.

8. Ej uthämtat paket

Ej uthämtade paket omfattas ej av ångerrätten enligt lag.
DEL MAR DOGS debiterar en obligatorisk avgift på 300:- för att täcka kostnader för frakt och hanteringskostnader.

9. Bedrägeri

DEL MAR DOGS polisanmäler samtliga försök till stöld eller bedrägeri och förbehåller sig rätten att häva köpet om detta uppdagas.

10. Reservationer & tvist

DEL MAR DOGS. reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på sajten.
Exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar eller felaktig information angående om en vara finns i lager.
DEL MAR DOGS. har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst.

Tvister ska i första hand lösas i samförstånd efter diskussion med DEL MAR DOG´s kundtjänst. Vid eventuell tvist följer DEL MAR DOGS beslut från Allmänna Reklamationsnämnden.

11. Personuppgifter

DEL MAR DOGS värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vi lämnar ej ut dessa uppgifter till tredje part såvida ej kunden gett sitt samtycke till detta.

Vi ansvarar för att alltid följa lagar och regler korrekt enligt Personuppgiftslagen. Om kunden önskar ta del av den information DEL MAR DOGS. har om kunden eller vill bli borttagen ur registret så meddelar man det skriftligt i ett mail till kundtjänst (order@delmardogs.se)

Vad del mar dogs avser med personuppgifter:
Detta innefattar uppgifter så som namn, e-postadress, adress, telefonnummer, varor eller tjänster man köpt. såväl som kundens besök på del mar dogs hemsida genererar automatiskt information så som IP-adress, webbläsarversion, operativsystem, webbadress som dirigerade er till vår site, datum och tidpunkt etc.