FÖR SHOWS & MAINTANANCE:
Börja med ARROGANCE vårt fuktgivande schampo som är mycket koncentrerat, späd det 1: 8 eller 1:10.

SÄRSKILDA TIPS FÖR OLIKA FÄRGER:
Om pälsen är svart lägg till GLORY (färgförbättrande schampo). Bland 1 del av Starfire’s ARROGANCE med 3 delar Starfire’s GLORY 24 delar vatten. Du kan använda detta för showdagar och för dagligt underhåll.

Efter sköljning ordentligt av shampoot rekommenderas att handduks torka dem lite och använd INSOLENCE balsam. Lämna balsamet i minst 15 minuter och skölj sedan ur.

Om du vill göra en djupare behandling, ta en plastpåse, lämnar hundens huvud utanför påsen ”givetvis” ta gärna en värmande dyna runt hunden. Ta sedan en stor handduk och linda hunden så att han inte kan flytta på sig och håll hunden mysigt i famnen i minst 15 minuter, ta sedan hunden ur den varma plastpåsen och låt honom svalna i 5 minuter, skölj hunden ordentligt med svalare vatten och använd valfri spray sedan fönar du pälsen torr.

Om du stryker pälsen, använd REVENGE för att skydda pälsen med – det här är en fantastisk produkt, eftersom det inte bara lämnar pälsen silkeslen, men gör också strykningen oskadlig (den tål 274C värmeprocent), –REVENGE är för alla raser som kräver att ha silkesigt rakt hår. Detta kommer att få dem att se fantastiskt ut.

En annan ”måste ha” produkt är Starfire’s NO STAIN, vårt pulver som håller tårfläckar borta! Detta är vår populära produkt som vi har använt i över två decennier, till skillnad från alla produkter på marknaden. TYLAN FREE * och * SÄKER i ögonen (även för unga valpar). Du använder detta pulver i ögat där tårfläckarna börjar (det är inte farligt att låta pulvret komma in i ögonen.) Applicera en gång om dagen. Du bör se resultat inom fyra till fem dagars användning.

TIPS FÖR NO STAIN: Doppa INTE samma ände av en topsn i burken två gånger för att förhindra förorening. För det andra fungerar NO STAIN lika bra våt eller torr. Sätt en våt (eller torr) tops med pulvret och rulla pulvret från bottenfärgen upp mot ögat. Produkten lämnar inte en pasta eller rester och kan lätt torkas av (för visning på dagen).