FÖR SHOWS & MAINTANANCE:
Jag börjar med Starfire’s GLUTTONY, vårt härdande volumiserande schampo.
GLUTTONY är SULFATFRI, ej uttorkande, och bevarar skiktfärger.
Skölj mycket och följ upp med Starfire’s GOSSIP, vårt härdande, volumiserande balsam.

GOSSIPs viktfria formel bygger kropp och fullhet samtidigt som man får glans. Använd igen mycket lite eftersom det är mycket koncentrerat, du vill inte använda för mycket. Gör ett bra skum med GOSSIP och massera in ordentligt i pälsen ända in till huden.
Jag rekommenderar att du lämnar produkten i några minuter och sköljer sedan med kallare vatten.

För den sista touchen sprutar jag Starfire’s DESIRE eller Starfire’s FLATTERY.
DESIRE fortsätter konditioneringsprocessen genom att återställa hälsan och flexibilitet i ett tunt, utarmat eller slitet hår. Denna spray återuppbygger omedelbart hårets struktur eftersom det är speciellt formulerat för att komplettera vitala Keratin-aminosyror.

FLATTERY ger textur, volym och glans med fjädrande stöd. Denna spray innehåller Keratin för en härdande tätning, som skyddar håret för förbättrad trimmning.

När du har lagt på spray i pälsen, fortsätt att torka med varmluft. Slutresultatet är glänsande hår, fullt med textur. Jag gör det dagen före showen. På showen använder jag FLATTERY som en ringside spray. (FLATTERY är en ”måste ha” produkt för någon som håller på med grooming eller show.

En annan annan ”måste ha” produkt är Starfire’s NO STAIN, vårt pulver som håller tårfläckar ut! Detta är vår populära produkt som vi har använt i över två decennier, till skillnad från alla produkter på marknaden. TYLAN FREE * och * SÄKER i ögonen (även för unga valpar).

Du använder detta pulver i ögat där tårfläckarna börjar ända in vid öga. Det är inte farligt om pulvret skulle komma in i ögonen. Applicera en gång om dagen. Du bör se resultat inom fyra till fem dagars användning.

TIPS FÖR NO STAIN: Doppa INTE samma ände av en tops i burken två gånger för att förhindra förorening. För det andra fungerar NO STAIN både på våt eller torr päls. Sätt en våt (eller torr) tops i pulvret och rulla pulvret från bottenfärgen upp mot ögat. Produkten lämnar inte en pasta eller beläggning och kan lätt torkas av (för visning på dagen).