TONY CABRERA
I över fyrtio år har jag haft en aktiv roll inom hårvårdssektorn. Efter examen från skönhetsskolan vid 19 års ålder började jag min karriär som frisör.
Tio år efter att jag började som frisör för människor började jag min karriär i showhundvärlden och mitt liv förändrades helt. För de senaste trettio åren, som en amerikansk Kennel Club Toy Breeder ”of the Year Winner”, har jag varit stått bakom Starfire’s Pomeranians och Starfire’s maltesiska.
Med likvärdigheten hos en doktorand för när det gäller hårvård och hund hår har jag de senaste tjugo åren utvecklat min Starfire’s Canine Hair Care Line till Premiere International Hair Care Line som är något utöver det vanliga.

Jag har ägnat åt två decennier av mitt liv att utveckla och testa en mängd produkter, först på människor, för att säkerställa att de skulle vara säkra för djur.

När det gäller Starfire – kommer djuren alltid i första hand.

Det kan vara omkastning av vad som är nästan rutinmässigt i affärer, men i mitt liv är djurens välfärd absolut det främsta.

Jag har utvecklat mina produkter, en i taget. Jag har arbetat hårt i mer än två decennier för att utveckla en hel rad produkter som samarbetar i harmoni.
Var och en av produkterna har utvecklats, tills deras kvalitet var överlägsen någon annan hundprodukt på marknaden. Sedan använde jag mitt omfattande nätverk av vänner, från en mängd raser och topp professionella handlers från hela världen för att utvärdera och ge mig feedback om varje enskild produkt. Jag tog deras anmärkningar väldigt seriöst och använde deras feedback för att förfina, omformulera och ombygga, varje produkt. Jag slutade inte förrän jag fick top recensioner från alla test kennlar och handlers.

I slutet av dagen visste jag att det jag hade utvecklat var absolut perfektion.

Produkterna tillverkas i USA självständigt. Jag använder ingredienserna av högsta kvalitet. Jag har utformat dessa produkter för att kombineras och användas enligt dina djurs behov.
Denna rad har de högsta utförandeformlerna inom hårvårdssektorn. Nutrient infuser konceptet återställer viktiga proteiner, fukt och mineraler till pälsen.
Dessa kraftfulla kraftförstärkare gör det möjligt för dig att anpassa din service baserat på ditt djurs päls typ och tillstånd.
De bör användas tillsammans för att skapa ett högteknologiskt leveranssystem som transporterar läkande aktiva djupt in i pälsens hårrötter.
Starfire’s Canine Care Line av schampo, balsam, intensiva hydratorer, sprayer och volymiserare är PH-balanserade så att de inte irriterar den känsliga huden hos dina framtida vinnare.
Nu, efter tjugo års hårt arbete, vet jag att jag har utvecklat en hårvårdsproduktlinje som kommer att bli nästan det enklaste och mest effektiva hundprodukterna jag någonsin sett.
Jag står bakom min linje, på samma sätt som jag står bakom mina hundar – över allt annat.

BÄSTA IN SHOW CALIBER HAIR-GUARANTEED!

Tony Cabrera Verkställande direktör för Starfire’s Canine Care Line