Välkommen till vårt Hund Spa!

Vi är ett trim anpassat för små & medelstora hundar.

I vårt unika Spa erbjuder vi  behandlingar i vårt Ozon bad för olika varianter av hud & päls problematik och för hundar som är stressade eller bara för skön avkoppling!

Du kan boka en konsultation för just din hund, så lägger vår spa terapeut upp behandlingen efter just din älskling!

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite  innan matte & husse kan hämta oss igen.

Del Mar Dogs / Dr. Clauder´s mål är att varje hund får leva ett långt lyckligt och friskt liv. Vi tänker helheten för en hunds bästa och producerar inte bara hundmat som säkerställer hundens hälsa utan även vilka produkter vi använder på våra hundar!

 

 

För att boka tid Ring +46 (0) 709 900 849 !

IMG_6721

Mini Groom/ Valp 599 kr

För de hundar som önskar ett härligt Bad & genomgång av pälsen i form av borstning samt trim av öron, tassar och Kloklippning.

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite med ett lättare tri,, av öron, tassarna och avslutar det med lite kloklippning innan matte & husse kan hämta oss igen.

84605363_2489853524475419_1133551369605611520_o

Full Groom 990 kr

För de hundar som önskar ett härligt Lyxigt Bad & genomgång av pälsen i form av borstning, tov utredning och full Body trim efter rasens standard eller personligt önskemål

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite med ett "full" trim av pälsen innan matte & husse kan hämta oss igen.

IMG_6672

Ozon Spa Behandling 1099 kr

OZON SPA BAD FÖR HUND Vi är första ledet till din hunds välmående och hälsa ! Hud- och pälsterapi i ozonvatten för att behandla hud / led / muskel problem,  Samt håravfall och djuprengöring av hud & päls

Välj mellan behandlingar för Leder & muskler, Hud & päls, Energi & Relax, Cirkulation, Hydromassage eller Antibaktriell behandling.

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite med kloklippning innan matte & husse kan hämta oss igen.

90447029_2540612332865432_1383582375346176000_o

All Inclusive 1099 kr

För de hundar som önskar lite extra av allt.

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite med ett "full body" trim, öron, tassarna och avslutar det med lite kloklippning innan matte & husse kan hämta oss igen.

89647936_2534210013505664_6401605534432100352_n

Clean Teeth 499 kr

Ultraljudsbehandling av tänder 40 min För de hundar som önskar ett härligt leende utan tandsten.

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan går vår certifierade ultraljuds personal hand om tandstenen på din hunds tänder. Beroende på hur mycket tandsten din hund har så rekommenderar vi att boka 1-5 besök till ett resultat helt utan tandsten.  Detta är ett sätt att sköta om din hunds tänder mellan tandläkarbesöken. Vi får en givetvis sockerfri godis till innan matte & husse kan hämta oss igen.

Hem / Hundtrim / spa

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.