Välkommen till vårt Hund Spa!

Vi är ett trim anpassat för små & medelstora hundar.

I vårt unika Spa erbjuder vi  behandlingar i vårt Ozon bad för olika varianter av hud & päls problematik och för hundar som är stressade eller bara för skön avkoppling!

Du kan boka en konsultation för just din hund, så lägger vår spa terapeut upp behandlingen efter just din älskling!

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite  innan matte & husse kan hämta oss igen.

Del Mar Dogs / Dr. Clauder´s mål är att varje hund får leva ett långt lyckligt och friskt liv. Vi tänker helheten för en hunds bästa och producerar inte bara hundmat som säkerställer hundens hälsa utan även vilka produkter vi använder på våra hundar!

 

 

För att boka tid Ring +46 (0) 709 900 849 !

Mini Groom/ Valp 995 kr

Vad Ingår; Bad, Borstning, Tasstrim & kloklipp (tovfria hundar)

För de hundar som önskar ett härligt Bad & genomgång av pälsen i form av borstning samt trim av öron, tassar och Kloklippning.

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite med ett lättare tri,, av öron, tassarna och avslutar det med lite kloklippning innan matte & husse kan hämta oss igen.

Full Groom 1295 kr

Vad ingår; Bad, Borstning, Trimmning, Styling, Tasstrim & Kloklipp (tovfria hundar)

För de hundar som önskar ett härligt Lyxigt Bad & genomgång av pälsen i form av borstning, tov utredning och full Body trim efter rasens standard eller personligt önskemål

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite med ett "full" trim av pälsen innan matte & husse kan hämta oss igen.

Ozon Spa Behandling 1450 kr

 

Vad Ingår; Ozon bad . Fön, Borstning, Tasstrimm, Kloklipp, valfri behandling & rådgivning

OZON SPA BAD FÖR HUND Vi är första ledet till din hunds välmående och hälsa ! Hud- och pälsterapi i ozonvatten för att behandla hud / led / muskel problem,  Samt håravfall och djuprengöring av hud & päls

Välj mellan behandlingar för Leder & muskler, Alopecia / Bsd, Hud & päls, Energi & Relax, Cirkulation, Hydromassage eller Antibaktriell behandling.

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan borstar vi igenom hunden och reder ut eventuella tovor. Sedan är det kanske dags för en liten godbit från Dr. Clauder`s innan vi går till spa badet. Där badar vi hunden med schampo och de produkter som är anpassade efter rasen. Vi torkar oss torra och fortsätter i den sköna värmen så vi får torr päls. Sedan är det dags att fräscha till oss lite med kloklippning innan matte & husse kan hämta oss igen.

A La Carte Meny

Tovor 250 kr/timme

Vad Ingår; Utredning av tovor

A La Carte Meny

Klo Klipp 160 kr

Vad ingår; Klo klipp

A La Carte Meny

Face Fix 160 kr

Vad Ingår; Ögon & öron rengöring

A La Carte Meny

Tass Fix 160 kr

Vad Ingår; Frisering av tassar inkl. Kloklipp och insmörjning av trampdynor

A La Carte Meny

Full Speed 750 kr

Vad ingår; Bad & Fön samt urblåsning av lös päls

A La Carte Meny

Coat Care 250 kr

Vad ingår; Inpackning & behandling förr torr & spröd päls (bokas i samband med bad/trim)

För de hundar som behöver en extra boost

89647936_2534210013505664_6401605534432100352_n

Ultraljudsbehandling tänder 599 kr

Ultraljudsbehandling av tänder 40 min För de hundar som önskar ett härligt leende utan tandsten.

Ni lämnar er hund på bokad tid och vi tar hand om hunden genom att först få en liten stund tillsammans, sedan går vår certifierade ultraljuds personal hand om tandstenen på din hunds tänder. Beroende på hur mycket tandsten din hund har så rekommenderar vi att boka 1-5 besök till ett resultat helt utan tandsten.  Detta är ett sätt att sköta om din hunds tänder mellan tandläkarbesöken. Vi får en givetvis sockerfri godis till innan matte & husse kan hämta oss igen.

Hem / Hundtrim / spa

Visar alla 2 resultat

Visa per sida 24 48 72

Tassarnas Spa Svamp Blå

15 kr
Spa Svamp perfekt att använda till shamponering! Borsta päslen tovfri Blöt ner hela hunden Blanda schampo med vatten Applicera med

Tassarnas Spa Svamp Grön

15 kr
Spa Svamp perfekt att använda till shamponering! Borsta päslen tovfri Blöt ner hela hunden Blanda schampo med vatten Applicera med